Influenza

Influenza

Uddrag fra BT

Bjarne Riis fik hjælp af flyvende akupunktør

Scanned024

Bjarne Riis forsøgte at holde influenza hemmelig. Men på TV så hans akupunktør John Boel, at der var noget galt – og så kom han ilende med taxifly og motorcykel.

Sønderborg: Bjarne Riis fik hjælp fra oven i aftes til at kurere en influenza, der har plaget ham de første dage i Danmark Rundt – helt bogstaveligt tal endda.
Hjælpen kom i form af akupunktøren John Boel fra Randers.
Han så på TV, at Riis ikke sad som han skulle på cyklen på etapen til Sønderborg.

Og minutter efter at Riis var kommet i mål, var Boel i telefonen.
“Jeg kommer nu,” sagde Boel, der ofte har kureret skavanker hos Riis – og under Tour de France var officielt tilknyttet Telekom-holdet. Boel havde aftalt med Riis, at han ville komme til Kolding i dag – efter at have behandlet patienter hele formiddagen.

På motorcykel

Transporten blev klaret med et taxifly, og Boel ankom særdeles standsmæssigt til Hotel Scandic – siddende bag på en af de motorcykler, der bruges af fotograferne under Danmark Rundt.
“Bjarnes hovedpine forsvandt med det samme, og hans feber faldt med 0,3 grader,” fortalte Boel efter akupunktur-behandlingen – inden han i hast blev transporteret tilbage til det ventende fly for at komme i luften, inden det blev mørkt.

Riis havde prøvet at holde sin begyndende influenza hemmelig – men i går slap det alligevel ud, at han dagen før havde tilkaldt løbslægen Michael Hardt-Madsen.

“Han gav mig et par panodiler, og også før etapen til Sønderborg fik jeg noget smertestillende for at tage det værste. Jeg har feber og ondt over det hele, men mangler først og fremmest friskhed, så jeg ikke ka\’ levere det, jeg gerne vil . . . præcis som i Tour de France,” siger Riis.