AMD – øjenforkalkning

Uddrag fra Familie Journalen

Scanned007

Johannes Poulsen, der led af dobbeltsyn og forkalkning i øjnene, er en af de hundreder af personer, som er blevet hjulpet af akupunktøren John Boel i Aulum mellem Holstebro og Herning.

– Det er ikke mindre end et mirakel. Efter behandling med akupunktur kan jeg i dag se så meget, at jeg kan læse avisen og se fjernsyn. Jeg kan nyde farverne i naturen og behøver ikke længere at nøjes med lydene. Det er, som om jeg er blevet født på ny.

Johannes Poulsen havde indstillet sig på, at han skulle leve sit otium som blind. I løbet af ganske få år var hans syn blevet så svækket, at han havde svært ved at klare sig uden hjælp. Hans daglige cykelture blev til spadsereture med ledsager, men det værste for ham var, at han ikke kunne nyde naturen i fulde drag: Farverne, blomsterne, fuglene…

John Boel har opnået bemærkelsesværdige resultater:
– Et morsomt eksempel er, at jeg fik sundhedsministeren på Sri Lanka på benene igen. Jeg var på Sri Lanka for at undervise, da ministeren blev båret ind. Efter få behandlinger kunne han igen gå rundt, fortæller John Boel og viser et takketelegram fra sundhedsministeren.

John Boel har således mange\’ gange været på Sri Lanka, hvor akupunkturen er meget udbredt. Sidste gang var han der som lærer. Og det var på den tur, han helbredte landets sundhedsminister.

John Boel garanterer ikke de mennesker, som kommer til ham, at de kan blive hjulpet, men siger, at otte ud af ti bliver raske igen. Og det er vel af mærke mennesker, som er blevet opgivet af det etablerede sundhedssystem.
John Boel er blevet specialist at hjælpe folk med øjensygdomme, bl.a. ældre, som har fået forkalkninger i øjnene (AMD).

— Folk, som kommer her med øjensygdomme, har ofte grøn stær, eftervirkninger fra ulykker, eftervirkninger fra hjerneblødninger, øjenforkalkning, kikkertsyn eller blodpropper.

John Boel får dagligt breve fra henrykte og glade mennesker, han har hjulpet:

– For mig er det den bedste betaling, når jeg kan se, at min behandling hjælper. Et par varme ord, eller synet af et par seende øjne, der kort forinden har været helt blinde, det er lykken…