Grøn stær

Uddrag fra Herning Folkeblad

Akupunktur 2000 har givet 54-årig tysk kvinde synet tilbage

Scanned009

– E, O, Z, H….. F, D, E, H. Sådan lyder det hurtigt på tysk fra 54-årige Maria Meyer fra Oldenburg i Tyskland. Vi er på Boel Akupunktur ApS i Aulum. Og i dag skal Maria Meyer have behandling nummer 15 og 16 for både grøn stær og en anden øjensygdom, som lægerne ikke kan give en diagnose på.

Maria Meyer har taget turen på flere hundrede kilometer fra Oldenburg i Tyskland (for at bo på Sunds Camping i to uger). Hver dag tager hun så en taxa til klinikken i Aulum for at få to behandlinger.

Inden dagens behandling går i gang, skal hendes syn testes på den kendte synstavle med bogstaver i forskellig størrelse. Der er en markant forbedring i forhold til første gang, Maria Meyer blev testet. Med det højre øje kan hun i dag for eksempel læse over dobbelt så mange bogstaver rigtigt, i forhold til den første gang for 10 dage siden.

Pension

Maria Meyer var ved at blive helt blind. Det sidste år har hun ikke kunnet passe sit arbejde som forsikringsagent på grund af det dårlige syn, og hendes livskvalitet er blevet forringet kraftigt de sidste år.

– Det startede for omkring 12 siden, og de sidste fire til fem år er det gået meget tilbage. Jeg har hverken kunnet arbejde eller for eksempel gøre rent, for jeg har ikke kunnet se nullermændene, fortæller Maria Meyer.

Hun er for nylig blevet indstillet til førtidspension på grund af det dårlige syn, men nu tyder noget på, at den tyske regering kan spare de penge.

Fremtidens medicin

Den behandling, som Maria Meyer får på Boel Akupunktur i Aulum er ikke det, som vi forventer med traditionel akupunktur. Men derimod noget, som herhjemme kaldes Akupunktur 2000.

Akupunktur 2000 har vist sig at være effektiv på utroligt mane ting, lige fra forkalkning af blodårer til kraftige sportsskader, piskesmæld, gigt og talebesvær. Og som i Maria Meyers tilfælde – øjensygdomme.

– Vi har behandlet flere tusinde øjenpatienter fra hele verden. Og forskning i efteråret 2003 dokumenterede, at vi er i stand til at hjælpe omkring 70% af såkaldte uhelbredeligt blinde og svagtsynede, siger John Boel Senior.

Mirakelkur

Akupunktur 2000 foregår også med nåle, men her stopper ligheden med den mere traditionelle akupunktur også. Meget forenklet, så er den væsentligeste forskel på at den nye behandlingsform, at den virker via hjernen. De punkter som en akupunktør rammer med sine nåle ligger i nogle kanaler i kroppen, såkaldte meridianer.

Men ved Akupunktur 2000 liger behandlingspunkterne i og omkring kroppens led. Og derved stimuleres hjernen til at danne de stoffer, som under normale omstændigheder selv helbreder kroppen. På den måde starter ikke kun behandling af symptomerne og smerten, men også en helbredelse. Den helbredelse, som sker i enhver sund og rask krop, når vi for eksempel skærer os i fingeren. Derfor har behandlingen heller ikke bivirkninger, som megen medicin har.

Det er omkring 10 år siden Boel Senior første gang fik en fornemmelse af, at han havde opdaget noget helt nyt inden for sygdomsbehandling. Det skete tilfældigt ved, at han fik hold i nakken og prøvede at behandle sig selv.

– Der gik rigtig lang tid, inden jeg turde gå ud med min opdagelse. Jeg troede ikke rigtigt på det, og var i tvivl om, hvorvidt det var noget, jeg bildte mig ind, siger John Boel Senior.

Men han begyndte at forske i det, og den var god nok. Det er Maria Meyer et levende bevis på.

På briksen

Maria Meyer skal i alt have 20 behandlinger – to om dagen i 10 dage. Efter den daglige synstest, skal nålene sætte gang i Maria Meyers egen helbredelse. Mens hun ligger på en briks, får hun parvis sat ialt seks nåle i kroppen. To i hænderne, to i øjenbrynene og 2 under storetæerene. Hele hendes krop bliver nu meget slap, og hun døser hen i den halve time, hvor nålene skal sidde og stimulere hendes krop.

20.000 behandlinger

Rundt om i verden bliver der hver dag behandlet omkring 40.000 patienter med Akupunktur 2000. Da Boel Akupunktur var sikker på at deres behandlinger virkede, begyndte de at uddanne folk over hele verdenen. Således er der i dag dag omkring 4.000 mennesker, som behandler med metoden.

Men mange foretrækker at blive behandlet i Aulum, hvor opdagelsen blev gjort. Derfor er der dagligt patienter fra udlandet i den lille by på heden. Der kommer mange fra Europa og USA, men der har også været to patienter fra Australien og en enkelt fra New Zealand.