Interesse blandt øjenlæger

Interesserede øjenlæger

Uddrag fra De Bergske Blade

Vil vide mere om akupunktur-behandling

Flere øjenlæger er nysgerrige efter at høre nærmere om akupunktør John Boels behandlingsmetoder, efter Aulum-boens succesrige resultater med størstedelen af 20 forsøgs-patienter.

Der er tegn på at visse dele af den danske lægeverden nu er ved at få et lidt andet syn på de resultater, man kan opnå ved hjælp af akupunktur, mener akupunktør John Boel, Aulum.

Foreløbig har fem danske øjenlæger vist interesse for hans seneste resultater, hvor han har behandlet ældre for den “uhelbredelige” øjensygdom AMD (øjenforkalkning) – med et godt resultat.

De fem øjenlæger har alle bedt om at få tilsendt uddybende resultater af vores undersøgelser – og det vil vi naturligvis sørge for, at de får, siger John Boel.

Desuden har et øjenlægepar bedt om at komme på besøg hos Boel Akupunktur i Aulum, bl.a for at overvære nogle af de behandlinger, som John Boel ved hjælp af nålestik foretager på øjenpatienter.

– I hvert fald det sidste tager jeg som udtryk for en ægte positiv interesse over for de resultater, vi har opnået. Selv om jeg mener at lægerne burde vise større interesse for de positive resultater, der er opnået med en sygdom, som eksperter regner for uhelbredelig, er der alligevel tale om et fremskridt i forhold til den massive modstand, vi tidligere er løbet ind i, siger John Boel.