Jeg kan se dig, Pernille

Jeg kan se dig Pernille

Uddrag fra Se og Hør

Farmor var totalt blind

Scanned229

Jeg var på besøg hos min søn og svigerdatter, da synet pludselig begyndte at komme igen. Lige så langsomt. Det første, jeg så, var mit barnebarn Pernille. Enhver kan sige sig selv, hvilken glæde jeg følte over endelig at kunne se og ikke bare høre hende.

Den 77-årige Kirsten har bogstaveligt fået et nyt syn på livet – selv om øjenlæger havde sagt, at hun skulle vænne sig til at være blind resten af livet.

I 1981 blev hun ramt af en blodprop i hjernen. Oven i dét fik hun også en hjerneblødning. To gange. En virus-sygdom gjorde tragedien fuldkommen. Synsnerven tog skade, og den gamle kvinde blev totalt blind.

Redningen kom sidst i november. En god veninde kom glædesstrålende på besøge: ”Jeg er blevet kureret for mit kikkertsyn hos en akupunktør i Aulum, og jeg har bestilt tid til dig, Kirsten”.

Et par dage senere var den blinde kvinde til sin første behandling hos akupunktøren, og efter yderligere en behandling var Kirsten på besøg hos sin familie, og da begyndte synet pludselig at komme igen.

Siden er det gået stadigt fremad, og da Se og Hør overværede en behandling hos akupunktøren, kunne Kirsten se en flue flyve rundt oppe under loftet.