Se Godt Ud

Bog om øjenbehandling

Uddrag fra Holstebro Struer Dagblad

Akupunktur giver øjenpatienter nyt håb

Scanned019

Aulum: Held og lykke.

Beskeden var kortfattet og brevet det eneste svar, John Boel fik på sine henvendelser til Statens Øjenklinik, Sundhedsministeriet og landets øjenlæger.
De havde tilsyneladende ikke meget til overs for John Boels undersøgelse, som dokumenterede akupunkturs gavnlige effekt på en række øjensygdomme. Men John Boel var ikke i tvivl. Og det er han stadig ikke. 70 procent af alle øjenpatienter kan hjælpes af med Akupunktur 2000 – et særligt akupunktursystem udviklet af John Boel selv. Og det med forbedringer af synet på 10-90 procent.

Samme resultater

Nu har han samlet egen og kollegers dokumentation i bogen “Se godt ud”, som han har udgivet på sit eget forlag.

– Jeg vil dokumentere, at det er muligt at behandle uhelbredelige øjensygdomme. Herunder kikkertsyn, grøn stær og øjenforkalkning som er den mest almindelige, begrunder John Boel.

Bogen indledes med kommentarer og resultater opnået af den tyske øjenlæge Sigrun Scharf-Mayweg. Han er tidligere blevet undervist af John Boel og har siden anvendt akupunktur i sin klinik.
Med stor succes.

– Det er bevidst, at jeg indleder med en fra oppositionen. Jeg får tit skudt i skoen, at jeg ikke er videnskabeligt uddannet. Det er jeg heller ikke. Jeg er håndværker. Men uddannede øjenlæger når altså frem til det samme resultat som jeg, påpeger John Boel.